Gerincsérv kezelése akupunktúra és masszázs segítségével – M. Máté története

Máté rettenetes fájdalmakkal és teljesen eldeformálódott testtartással kereste fel a rendelőnket. A gerincsérv diagnózisa utáni években többféle kezelést kipróbált, végül egy neurológus szakorvos javaslatára fordult a hagyományos kínai orvoslás felé. Komoly kihívás volt az állapota, hosszú kezeléssorozat várt rá, de megérte. Mint a fotók is bizonyítják, az akupunktúra és a masszázs csodákat tett vele. Masszázsra azóta is visszajár a rendelőnkbe, hogy ne fordulhasson vele elő újra hasonló rémálom. Máté leírta történetét, hogy ezzel is segítsen sorstársainak.

2016-ban diagnosztizáltak nálam porckorong kiboltosulást a lumbális szakaszon a gerincemen, ekkor konzervatív- (gyógytorna, gyógymasszázs) és gyógyszeres kezelésekkel, műtét elkerülésével sikerült fél év alatt rendbe jönni és újra teljes életet élni.

2019 év végén egy balszerencsés emelés következtében a probléma kiújult sajnos, ráadásul sokkal rosszabb állapotba kerültem, mint korábban. Már nem segített az a fajta gyógytorna és masszázs, amit korábban alkalmaztam. Nagyon nehezen tudtam járni, keveset tudtam állni, borzasztó fájdalmak gyötörtek és állandó nagymértékű kényszertartásban volt a testem.

Többször vittek be egymás után a sürgősségire, már ismerősként kezeltek ott. Egyre durvább gyógyszereket kaptam, rengeteg magánrendelésen jártam, de a diagnózis mindig ugyanaz volt: nincs szükség műtétre (ennek egyébként örültem), pihenjek, tornázzak. Sajnos ez nem hozott változást és az izmaim az állandó görcstől és kényszertartástól egyre jobban fájtak, egyre gyengébb lettem, pár hónap alatt 20 kilogrammot fogytam.

Ekkor az egyik neurológus orvos ajánlására jutottam el a Zhong Yuan hagyományos kínai orvosi rendelőbe, Czeglédi Istvánhoz. Felvettem a kapcsolatot velük, majd elmentem az első kezelésre, ahol a Doktor Úr felmérte az állapotomat egy kellemes, nyugodt hangulatú beszélgetésen. Bemutatott Skultéty Zoltán masszőrnek, és felvázolta az általa ajánlott kezelés-sorozatot.

Akupunktúrára jártam kezdetben (10 alkalom), majd masszázsra, valamint felkerestem az általuk ajánlott gyógytornászt is. Figyelmeztettek, hogy kezdetben felerősödhetnek a tünetek (sajnos ez be is következett), de lassan beindult a javulás az akupunktúrának, a masszázsnak és a gyógytornának köszönhetően.

Látványos gyógyulási folyamaton mentem keresztül, köszönhetően a Doktor Úréknak!

Bátran ajánlom a rendelőt gerincsérvvel küzdő sorstársaimnak, én sokat köszönhetek nekik!

Gerincsérv kezelése akupunktúra és masszázs segítségével | Zhong Yuan Hagyományos Kínai orvosi rendelő

Köszönjük szépen Máténak, hogy megosztotta velünk történetét!

Számoljon le a gerincsérv kellemetlen tüneteivel a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.