Magas vérnyomás kezelése a HKO segítségével – H. Anna története

Anna a Facebook csoportunkban (Kínai orvoslás a mindennapokban) futó egyik nyereményjátékunk nyertese volt. Már régóta kereste a magas vérnyomásának okait, mert fiatal még ahhoz, hogy a hátralévő életében gyógyszereken éljen. Amellett, hogy hetente 3 alkalommal akupunktúrás kezelésre járt a rendelőnkbe, kereste a lehetőségeket, hogy Ő mivel tudna hozzájárulni a javulásához. Elkezdett tudatosabban élni, mindennapjaiba beiktatta a mozgást, igyekezett levezetni a stresszt. Közben folyamatosan kontrollálta a vérnyomását.

Fogadják szeretettel Anna történetét!

A Zhong Yuan Kínai Orvosi rendelőre a Facebookon találtam rá. Már korábban tervezgettem, hogy megpróbálkozom az akupunktúrával, mert a nyugati orvoslás nem hozott eredményt hosszú évek alatt sem a magas vérnyomás megszüntetésében. A leletek, kivizsgálások nem tártak fel konkrét okot, ezért elkezdődött a szokásos “vérnyomás beállítás” folyamata különböző gyógyszerekkel. Volt, amikor három-négy félét is szedtem egyidejűleg. A vérnyomás nem csökkent, viszont a gyógyszerektől rossz volt a közérzetem. Előfordult, hogy a magas értékek miatt (éjszaka is kétszáz fölött) kórházi sürgősségin kötöttem ki

Mindeközben végig azt éreztem, hogy valami belül nem jó, elbillent bennem, és azt reméltem, hogy a Hagyományos Kínai Orvoslás segíthet ebben. A sors pedig elém hozta a Zhong Yuan facebook oldalát, jelentkeztem, elmentem. A Doktor úr alaposan kikérdezett, megvizsgált, és szép nyugodtan elmagyarázta, hogy van segítség, a folyamat visszafordítható (alig hittem el) egy 30 alkalmas kezelés sorozattal. Nagyon örültem, azonnal belevágtam, és a kb. három hónap alatt akupunktúrával, masszázzsal és néhány alkalommal igénybe vett lelki terápiával elindultam a gyógyulás útján

Szép lassan hit és nyugalom költözött belém, újra felfedeztem a mozgást, sok hasznos tanácsot kaptam az étkezésre vonatkozóan, és gyakoroltam a terápián tanultakat. A vérnyomásom elindult lefelé, és amikor a következő (nyugati) orvosi megjelenésemkor normális vérnyomást mértek, nagyon-nagyon örültem! 

Azt tapasztalom, hogy az elért eredmény fenntartásához továbbra is szükség van a rendszeres mozgásra, helyes étkezésre, megfelelő lelki beállítódásra. Ezek betartása tudatos kell, hogy legyen, hiszen a szervezetem egyből jelez, ha nem így teszek. Nagyon hálás vagyok a Doktor úrnak, az egész csapatnak a munkájukért, a kedvességükért, szakértelmükért, elkötelezettségükért. 

Bár megértettem a saját felelősségemet, megnyugtató érzés, hogy ide bármikor visszajöhetek segítségért. Szívből ajánlom a rendelőt mindenkinek, aki valódi gyógyulást szeretne, szelíd, de hatásos módon!

A magas vérnyomás tünetei

  • lüktető fejfájás
  • szapora szívdobogás
  • tompa mellkasi nyomás
  • szédülés
  • fáradékonyság
  • izzadás
  • átmeneti látászavar

Magas vérnyomás esetén két út áll előttünk. Életünk végéig gyógyszerekkel tartjuk kordában az állapotunkat, vagy megkeressük és megszüntetjük a probléma igazi okát. Ebben tudunk Önnek segíteni a Hagyományos Kínai Orvoslás eszközeivel. Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.