Pánikbetegség kezelése akupunktúrával – T. Tekla története

A pánikbetegség korunk egyik népbetegsége, amire a Covid időszak csak rátett egy nagy lapáttal. A hozzánk érkező páciensek elmondásából az a tapasztalatunk, hogy gyakran szégyellik a pánikbetegségüket, mert a környezetükben sokan csak legyintenek rá, úri huncutságnak gondolják. Nem kell együtt élni ezzel az állapottal és nincsenek egyedül. Jó példa erre Tekla története, ajánljuk szeretettel!

„2021 tavaszán volt az első pánikrohamom, mint később kiderült a sürgősségin. Ezt követte még kettő amikkel szintén a sürgősségin kötöttem ki (nem voltam túl gyakorlott a témában, nem is tudtam, hogy a pánik betegség). A három nagy esemény között voltak kisebb rohamok amiket otthon, ilyen-olyan házi praktikákkal próbáltam túlélni. Kétségbe voltam esve, azt sem tudtam, hogy kihez forduljak. Egyik orvostól a másikig futottam. A leleteim, ahhoz képest ahogy éreztem magam, rendben voltak, vitaminhiány merült fel és kimerültség. 

Rendben, és akkor hova menjek, hogy jobban legyek? Hol vesznek komolyan? Egy járvány kellős közepén, amikor minden betegség amit nem a vírus okoz, várólistára kerül? 

Ez a reménytelenség csak rontotta az állapotomat, napról napra gyengébb voltam, légzés nehézséggel, krónikus fáradtsággal, emésztési problémákkal, és még sorolhatnám, mi mindennel kerestem fel a Zhong Yuan Kínai Orvosi rendelőt. A neten találtam rá a honlapra, az ott kezelt páciensek esetleírásai győztek meg. Életem legjobb döntése volt. A kedvesség és gondoskodás, amivel az első pillanattól kezdve körülvettek, mindent megért. Végre komolyan vettek, konkrét tanácsokat kaptam és elindultam a gyógyulás útján.  

A akupunktúrás kezelések (30 alkalom) előrehaladtával egyre ritkábban pánikoltam, aztán már „csak” a magas vérnyomás maradt, amit légzéstechnikával sikerült normalizálnom. Megint tudtam aludni és az emésztésem is helyreállt. A kezelési sorozatom második felében, a rendelő más szolgáltatásait is igénybe vettem: masszázst, kranioszakrális kezelést és egy segítő beszélgetést. Ma már azt gondolom, hogy ezek nem ajánlott, hanem kötelező kiegészítői az akupunktúrás kezelésnek. Ilyen minőségű segítségben talán még sosem volt részem, visszakaptam az életem. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!”

Köszönjük szépen Teklának, hogy megosztotta velünk véleményét.

A pánikbetegség megnehezítheti a mindennapokat, ezért érdemes mihamarabb a gyógyulás útjára lépi. Rendelőnkben komplex módszerekkel gyógyítjuk a betegségeket. Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre, hogy segíthessünk!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.