Parkinson kór kezelése akupunktúra segítségével – István története

István, a neurológus kezelőorvosa ajánlására érkezett a rendelőnkbe kivizsgálásra. A felesége kísérte el, mert nem ment neki az önálló tájékozódás és közlekedés. A kezelések során egyre nyíltabbá  és közlékenyebbé vált, örömmel jött hozzánk. Egy idő után az önálló közlekedés sem okozott már neki gondot, pedig nehezítette a helyzetet, hogy vidékről (Heves megyéből) utazott a rendelőbe heti 3 alkalommal, többszöri átszállással.
István felesége, Márta írta le nekünk a történetüket.

„Férjemnek Parkinson kórt és magas vérnyomásból eredő demenciát állapítottak meg közel egy éves kivizsgálás után. Ez a helyzet rendkívül zárkózottá tette. Elkezdtük szedni a Parkinsonra- és a demenciára ható gyógyszereket.

A gyógyszerek „felépítése” után semmilyen javulás nem történt állapotában, sőt rosszabbodott a helyzet. Intenzív módon jelentkeztek a mellékhatások.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy más úton keressük a gyógyulást.

Hálás vagyok a sorsnak és a neurológus kezelő orvosunknak, hogy eljuthattunk a rendelőbe, Czeglédi doktor kezeihez.

Az általános állapotfelmérés után biztatott bennünket Czeglédi doktor, lát lehetőséget a javulásra az akupunktúra módszerével. A szakszerű/szakmai kezeléseken túl kiemelten odafigyeltek férjemre, segítették a rendelőbe való megérkezésben és felkészítették a hazautazásra. Főként a kezdetekben volt erre szükség, amikor még nagyon bizonytalanul ment neki a tájékozódás.

A 20. kezelés után elértük a gyógyszerek nélküli, pihentető alvást. Eleinte kísérni kellett a rendelőbe, pár alkalom után képes volt már egyedül is eljárni a kezelésre vidékről Budapestre. Nyíltabbá vált, egyértelműen tud kommunikálni.

Nagy empátiával rendelkezik Eszter és Czeglédi István is. Doktor úr birtokában vannak annak a nagy tudásnak, amivel a Hagyományos Kínai Orvoslás gyógyít.

Nagy figyelmet tanúsítanak a segítségre szoruló ember felé, külön kérés nélkül.”

Köszönjük szépnen Mártának, hogy felvállalta és segítő szándékkal megosztotta velünk férje történetét!

A parkinson kór és a demencia sikeresen kezelhető akupunktúrával. Érdemes már a kezdeti stádiumban komolyan venni a tüneteket. Forduljon hozzánk bizalommal, szeretettel várjuk rendelőnkben egy állapotfelmérésre!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.