A reflux és fájdalomcsillapító mellékhatások kezelése az akupunktúra segítségével – S. Veronika története

Veronika, végső elkeseredésében keresett fel bennünket, mert a komoly reflux tünetek mellett a fájdalomcsillapító okozta mellékhatások is gyötörték. A gyógyszert csak lassan, apránként csökkentve hagyhatta el, ami viszont a reflux tüneteinek felerősödését eredményezte. Erre a helyzetre keresett megoldást rendelőnkben. Köszönjük a bizalmát és a kitartását.

Több évvel ezelőtt nyombélfekéllyel és reflux betegséggel diagnosztizáltak. Contramal fájdalomcsillapítót és savcsökkentőt kaptam. A fekély meggyógyult, a reflux és a gyógyszerek maradtak. Így éltem 7-8 évig különösebb panaszok nélkül. Idén tavasszal derült ki, hogy „rajtafelejtettek” a Contramalon és le kell szoknom róla. A leszokás súlyos tünetekkel járt, ezzel párosultak a csillapító által addig elfedett refluxos fájdalmak.

Elkezdtem keresgélni az interneten, hogyan lehetne legalább a refluxot mérsékelni. Így találtam rá a Király utcai Zhong Yuan Hagyományos Kínai Orvosi Rendelőre. A kezeléseket egy alapos állapotfelmérés előzte meg, ami bizalommal töltött el. Harminc kezelést kaptam, ennek során fokról fokra javult az állapotom. Közben szép lassan lecsökkentettem, majd abbahagytam a savcsökkentő szedését. Voltak visszatérő fájdalmas napjaim, ilyenkor a Doktor Úr külön is foglalkozott velem. Végül gyakorlatilag gyógyultan távoztam. Még küzdök a fájdalomcsillapítóról való leszokással, de már sokat haladtam, az eredeti adagnak csak 1/6-át szedem, hamarosan remélhetőleg attól is megszabadulok.

Mindenkinek ajánlom ezt a rendelőt, akinek akupunktúrával gyógyítható betegsége van. Barátságos, tiszta környezet, rokonszenves asszisztensek, eredményesen kezelő Doktor Úr, csak hálával tudok rájuk gondolni.

Köszönjük szépen Veronikának, hogy megosztotta velünk történetét!

Egy korábbi bejegyzésünkben írtunk a reflux okairól, legjellemzőbb tüneteiről, típusairól és a kínai orvoslás által javasolt kezelési módjairól: Reflux – Miben segíthet az akupunktúra?

Számoljon le a régóta húzódó betegségekkel az akupunktúra segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.