Akupunktúra segítségével a betegségek ellen – Sz. Dóra története

Dóra és a Férje első alkalommal belgyógyászati, illetve mozgásszervi problémával keresték fel a rendelőnket. Gyakran tapasztaljuk, hogy aki már járt nálunk kezelésen, azok közül sokan az újabb problémáikkal is hozzánk fordulnak. Sok a visszajáró páciensünk, Dóriék is közéjük tartoznak. Olvassák szeretettel, hogy mi mindenben segített nekik az akupunktúra.

„2020. év végén találtam rá az interneten a Zhong Yuan Kínai Orvosi Rendelőre. A jó Google értékelések és a szimpatikus honlap alapján választottam ki az egyéb, hasonló profilú rendelők közül. Azért fordultam az akupunktúra felé, mert egy alternatív gyógymódot kerestem a férjem hónapok óta fennálló teniszkönyökére, amelyen sem az ultrahangos kezelés, sem az elektroterápia, sem a pihentetés nem segített. Nekem akkor már régóta fennálló emésztési panaszaim voltak és úgy éreztem, hogy a különféle diéták és gyógyszeres kezelések nem jelentenek valódi megoldást, de nem igazán tudtam, hogy merre induljak. A Doktor úrral történő első vizsgálat után a férjemmel mindketten belevágtunk egy 20 alkalmas kezelésbe. A 20. alkalom végére a férjem teniszkönyöke teljesen elmúlt (és azóta sem jött elő), és az én gyomor problémáim is megoldódtak.

Felbátorodva a kezdeti sikereken, egyéb problémákkal is fordultunk a Doktor úrhoz: férjemnek fiatal kora óta a kelleténél magasabb volt a vérnyomása, melyre gyógyszert szedett éveken át, nekem pedig folyamatosan visszatérő felfázásos tüneteim jöttek elő. Az említett problémák szintén egy 20 alkalmas kezelést követően jelentősen javultak, vagy megszűntek.

Jelenleg poszt covid tünetek miatt járok kezelésre, kétoldali tüdőgyulladásom alakult ki, melyhez egyre erősödő nehézlégzés társult, és gyakran fokozott szívdobogás. A nyugati orvostudomány a mai napig nem tud ezzel mit kezdeni, többféle kivizsgáláson is részt vettem, mind azt mutatta, hogy egészséges vagyok, mégis borzasztóan éreztem magam hónapokig. Az első akupunktúrás kezelés közben éreztem újra, hogy jól kapok levegőt. A tizedik alkalom végére pedig elértük, hogy a tüneteim jelentősen lecsökkentek és bízom benne, hogy rövidesen megszűnnek.

A Doktor úr egy igazi „gyógyító”, a szó legpozitívabb értelmében. Fantasztikus, hogy mennyire ismeri az emberi testet és mennyire komplexen látja és kezeli a legkülönbözőbb problémákat. Én az első kezelésem óta mindenkinek az akupunktúrát ajánlom. Szerintem rengeteg olyan tünet van, amit a nyugati orvostudomány nem ért, és/vagy nem ismer fel, és emiatt nem is tudja érdemben gyógyítani, ellenben az akupunktúrával sikeresen kezelhető, ami ráadásul gyógyszermentes is. A rendelőben mindenki nagyon kedves, érdeklődő, és nyugodt. Ennél jobb közeg nem kell a gyógyuláshoz.”

Köszönjük szépen Dórának, hogy megosztotta velünk történetüket!

Számoljon le a régóta húzódó betegségekkel az akupunktúra segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre!

Kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk üzenetet, kérjen visszahívást.